Sziasztok!
Bocsi ha nem ide való, nem tudtam hova kéne írni, és SOS tanács kellene! Vanaitt valaki a Pepperstone-os? Persze más is válaszolhat! Az új ESMA - 2018.08.01. életbelépett szabályozássall kapcsolatba mit kell tudni? Anyit kihámoztam, hogy most a brókercégek módosítják a tűkeáttétet, és/vagy a minimum deposit-okat! A pepprnél van UK-s számlám USD-ben, 133$-al! Aug 1 től azt irja "trade is disable", a honlapom úgy van a számlám hogy "korlátozott"! Kérdéseim: 1. Most mit kéne tennem? Edge razor számlám van! A főoldalon azt írja min deposit 100font, a razor edge alatt azt hogy min deposit 200 AUD! Előbbi megvan utóbbi épp nincs! Régen úgy volt min deposit, és abból akármenyitt veszthettél 0-ig, most ha legyek min deposit alá akkor nem enged kereskedni? Tehát töltem fel a depositot és ennyi? Vagy új számlát is kéne nyitnom, mert nekem a tőkeáttétem 1:400, most meg 30:1-eket ír... (nem értem ezt a fordított dolgot..) 2. vagy elég csak feltöltenem a deposit-ot, 200 AUD fölé....? Bár ha valaki segíte a support-nak való írásban az se lenne rossz! Sajnos angolul nem tudok, igy nem kísérelném meg a support-nak való írást! Inkább arra lennék kiváncsi hogy szerintetek hogy is van ez???
|